Partner in Telecom en elektronische werkzaamheden BTB-TECH levert complete telecommunicatie-oplossingen en datanetwerken voor een optimaal en zo efficiënt mogelijk bedrijfsproces.

Detachering | Netwerk specialisten

Bent u op zoek naar een technisch netwerk specialist? 
U kunt bij ons terecht voor diverse expertises zoals Coax, FttH/FttB/FttX, Brandmeld en ontruimingsinstallaties, dataprojecten en civiele werkzaamheden.

Mocht u hulp nodig hebben bij een andere opdracht dan hierboven genoemd, dan kijken we graag met u naar de mogelijkheden.

CIVIELE ONDERSTEUNING

Wij kunnen u ondersteunen met het aanleggen van telecommunicatie netwerken. Door middel van de juiste expertise en vakmensen zorgen wij ervoor dat deze nieuwe verbindingen van A tot Z tot stand worden gebracht. Denk hierbij ook aan het afmonteren van de hoofdaansluitingen en het activeren/ installeren van modems.

UW WENS STAAT CENTRAAL

Het leveren van de beste full-service diensten op het gebied van telecommunicatie en bekabelingen is wat wij nastreven. Wij zijn een field service organisatie waarbij de kwaliteit en de wensen van de opdrachtgever of de klant hoog in het vaandel staan.

Onze vakkundige medewerkers zijn beschikbaar voor één project, maar ook voor langere periodes.

Bel of mail ons voor een kennismaking!